برای انتقال تصویر دوربین مداربسته شما باید پیش نیازهای را داشته باشید که شامل :مودم اینترنت می باشدبرای اجرایی کردن انتقال تصویر دوربین مداربسته، شما نیاز به یک خط اینترنت ADSL با سرعت مناسب برای انتقال هر چند تعداد تصویر می باشید. و همچنین جهت معتبر بودن این انتقال و دسترسی سریع به تصاویر، نیاز به یک شناسه معتبر که همان IP Valid می باشد، دارید.
تنظیم دستگاه:
همانند روش تعریف شده برای ارتباط دستگاه DVR و کامپیوتر ، همان مراحل را باید برای تنظیم دستگاه انجام دهید. یعنی باید IP دستگاه را تعیین کنید.
روش تنظیم مودم ADSL :
پس از تنظیم IP دستگاه که ما به طور پیش فرض 192.168.1.1 در نظر میگیریم، در این مرحله باید ADSL را جهت ارتباط با دستگاه و دریافت و ارسال اطلاعات آن بر روی اینترنت ، تنظیم کنیم.
مودم ADSL را با کابل شبکه یا کابل USB به کامپیوتر وصل کرده (ارتباط مودم باید از دستگاه قطع شده باشد) و سپس IP مودم ADSL را در صفحه اینترنت اکسپلور وارد نماییم تا صفحه تنظیمات مودم نمایان گرددتنظیمات دستگاه را نیز با توجه به ای پی ثابت واردمی کنیم ...
در اين اموزش قصد داریم يك سري اطلاعات براي كساني كه قصد دارند براي خود يك دوربین مدار بسته ايجاد كنند قرار دهیم.
دوربین مداربسته، بسته به نوع كاركرد هاي خود تجهيزات متنوعي نياز دارند كه بستگي به نوع عمليات نظارتي كه قرار است انجام شود تغيير ميكنند.اين تجهيزات به صورت كلي به اين شرح مي باشند:اموزش دوربین مدار بسته
,طریقه نصب دوربینهای مدار آموزش نصب دوربینهای مدار بسته,
دوربین های مخصوص کارهای حفاظتی
انتخاب تجهیزات مناسب
بايد گفت كه نوع دوربين هاي مخصوص كارهاي حفاظتي سناريوي كار ما و نوع دستگاه ها را بطور كلي تغير مي دهند.در عمل براي كارهاي حفاظتي دو نوع دوربين موجود است؛
1-دوربينهاي آنالوگ
2-دوربينهاي تحت شبكه (آي پي كمرا)
درمورد دوربينهاي تحت شبكه ما نيازي به دستگاه مركزي DVR نداريم.در واقع دوربينهاي تحت شبكه از طريق كابلهاي شبكه با كامپيوترهاي موجود تبادل اطلاعات مي نمايند.حتي دوربينهاي جديدتر با استفاده از تكنولوژي POE برق مصرفي خود را نيز از طريق كابل شبكه تامين مي نمايندو حتي برخي از آنها از طريق تكنولوژي WI-FI بصورت بيسيم به شبكه متصل مي شوند.
اما در ابتدا به بحث درباره دوربينهاي آنالوگ مي پردازم.اين نوع از دوربينها مزيتهايي دارند كه باعث شده است هم اكنون نيز از اين تكنولوژي استفاده شود.برخي از اين مزيتها بدين شرح است:
*ارزان بودن
*راحتي اجرا
*كيفيت تصوير بالا
*استفاده از كابلهاي اتصالي متراژ بالا
اولين گام در ايجاد يك سيستم حفاظتي خوب و كارآمد اجراي عمليات بازديد هوشمندانه است.بازديد كننده كارشناس مي بايستي ضمن بازديد از محيط طرح ،طوري جاي دوربينها را مكان يابي كند كه با كمترين تعداد دوربين و هزينه، حداكثر ديد در محيط وجود دارد.
در ادامه براي ايجاد يك سناريوي فرضي،فرض ميكنيم پس بازديد نياز به چهار عدد دوربين داريم.كه هر چهار دوربين از نوع آنالوگ انتخاب مي شوند.
نقطه اي امن را براي نصب DVR مركزي در نظر مي گيريم.البته اين نقطه بايد طوري انتخاب شود كه از دوربينها به يك فاصله باشد تا در مصرف كابل صرفه جويي شود.
هر دوربين آنالوگ حداقل نياز به دو كابل دارد. يكي كابل RG-58 كه شبيه كابلهاي كواكسيال آنتهاي خانگي است و يكي كابل برق.در اغلب مواقع برق اين دوربينها از طريق يك آداپتور تامين ميشود كه لازم است براي تامين برق دوربين يك كابل برق تا دوربين كشيده شود.دوربين از طريق كابل كواكسيال اطلاعات خود را به DVR مركزي ارسال ميكند.براي اتصال اين كابل بايد از سوكت BNC استفاده كرد كه تصوير آن را در شكل بالا ديديد.
لازم است براي هر دوربين اين كار تكرار شود و براي هريك از آنها كابلي مستقل تا دستگاه DVR مركزي كشيده شود.يعني براي چهار عدد دوربين دستگاه DVR مركزي ما بايستي حداقل چهار كاناله باشد.بعد از اينكه اتصال دوربين ها تا DVR مركزي برقرار شد در واقع سيستم آماده بهره برداري اوليه مي شودحال با روشن كردن و وصل كردن يك مانيتور به آن ،تصاوير را مشاهده مي كنيد.